Life..

Concerto in E by Pietro Deiro

Trekkspill/Accordion – jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal bruke hvor, og det var en som sa til meg at noen kan bli fornærmet om man sier feil.. Jeg sier som regel bare trekkspill, og beklager hvis det skulle fornærme noen.

4.februar 2012 hadde jeg gleden av å være med i Bærum Symfoniorkester og spille «Concerto in E» av Pietro Deiro sammen med solist Håvard Svendsrud, dirigert av Jon Terje Svendsen. Det var utrolig gøy! Selv om jeg faktisk, utrolig nok, spilte i RSO på deres nyttårskonsert hvor de også hadde en trekkspillsolist, så er det veldig sjeldent man får akkompagnere trekkspill som orkestermusiker, så det gjorde det jo ekstra spesielt!

Uansett, Håvard Svendsrud har lagt ut utdrag fra konserten på youtube, så tenkte jeg kunne dele den med dere her:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s