Life..

Ny telefon og obligatoriske oppgaver

En gang må være den første; jeg har nå for første gang brukt mer enn 1 kr på å kjøpe meg ny mobil. Og den er HVIT! Litt skummelt, men fint på samme tid. Jeg gleder meg sykt til den kommer til meg! 🙂

Og nå er det også helg. Jeg skal bruke helgen min på å få ferdig et program i C som skal leveres inn på mandag. Jeg kunne ikke så mye C før jeg startet med programmet, så jeg lærer mye av det. Hehe. Fikk min første (ihvertfall første som har kommet opp i terminalvinduet) «Segmentation fault» i dag. Artig..

Det jeg er så glad i med informatikkobligene jeg har hatt til nå er at, selv om du sliter sinnsykt mye i starten og i midten, du merker at det løsner når du nærmer deg slutten. Dessuten kan du se på programmet ditt at du har gjort noe riktig ved at det kompilerer og gir de riktige resultatene. Det er noe helt annet enn obliger i «valse-rundt-grøten»-emner som Analyse 1, hvor jeg personlig sjeldent føler meg helt ferdig med en oppgave, og enda sjeldnere føler jeg har gjort noe som er riktig.. og hvor mye, bokstavelig talt, er gresk.

Jeg var ihvertfall veldig glad da programmet mitt (i en litt mindre komplisert utgave enn det den skal være når den er ferdig) klarte å kompilere og ga meg et resultat som ser veldig riktig ut:

Gruer meg litt til jeg skal få det til å kjøre parallellt på flere prosessorer/maskiner.. Gruer meg enda mer til å kjøre programmet mitt på UiOs skumleste data – TITAN..

Seriøst.. den er skummel..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s