Life..

Oblig levert!

I går ca. kl 23 ble jeg ferdig med obligen min – den kjørte ihvertfall som den skulle med MPI på hjemmeområdet mitt. Så var det bare å logge seg inn på skumle TITAN og kjøre den der…

Med hjelp fra kjekkasen Ragnar, som hjalp meg med å logge meg inn og kjøre programmet mitt på TITAN, var det ikke like skummelt som jeg hadde trodd. I dag tidlig fjerninnlogget jeg meg inn på TITAN og fant ut at programmet mitt sto i kø i 4 timer (!) før det fikk kjøre. Men det har kjørt og gitt meg fine resultater, så jeg er fornøyd.. TITAN er fortsatt skummel, da..

Dette er vel egentlig ikke så stort, men jeg er ferdig med mitt aller første ordentlige C-program! Koden kunne nok ha blitt skrevet bedre (og sikkert en del ting som kunne vært løst bedre), men det fungerer!

Jeg hadde sikkert følt at jeg hadde lært utrolig mye mer om jeg hadde gjort obligen uten noe som helst hjelp, men jeg føler faktisk at jeg har lært innmari mye nå. Og jeg slapp den fryktelige panikkfølelsen jeg hadde fått om jeg ikke hadde hatt noen å spørre om hjelp. Så tusen takk, alle dere som har hjulpet på en eller annen måte (dere vet hvem dere er)!

Nå skal jeg slappe av og nyte det som er igjen av helgen før mandagen kommer.. Håper alle har hatt en fin helg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s