Design, Life..

Ny header!

Som du sikkert ser, så har jeg fått meg ny header!

Jeg har bare brukt sånne «default»-headere til nå, og har egentlig sittet lenge og ønsket meg en ny. Så i dag tok jeg frem speilreflekskameraet og testet litt rundt med noen smykker, lys og fiolinist-engelen jeg fikk i bursdagsgave, og lagde en header i Photoshop!

Dette er den gamle:

Og dette er den nye! (Dere ser den jo der oppe, men jeg legger den her og bare for moro skyld):

Og siden jeg liker å teste ut alle de ulike tingene WordPress har man kan putte i et innlegg, tester jeg nå å ha en avstemning på bloggen min. He he.. Jeg vil gjerne høre meningene deres, så stem i vei (evt kommenter):

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s