Life..

iPhone og slagverk!

Jeg hentet min nye telefon på postkontoret i går! Skulle ha fått den på døra dagen før, men det skjedde ikke..


I love it! Jeg har alltid virkelig likt designet på iPhone 4/4S, men hadde aldri sett for meg at jeg kom til å kjøpe en så dyr telefon (inntil nå for ikke så lenge siden da jeg bestemte meg for å kjøpe en – obviously).. Alle de andre mobilene mine har jo vært av den superbillige typen (1 kr for telefon låst til abonnement).

Pappa har tilbudt seg å overføre like mye penger som jeg brukte til kontoen min siden jeg ikke har fått bursdagsgave fra han og mamma ennå. Får se hva det blir til; Jeg har vanskeligheter for å la han overføre hele summen – det er jo altfor mye for en bursdagsgave syns jeg..

Jeg var på første prøvelse med Biørneblæs etter påskeferien tidligere i dag! Jeg har startet å spille litt trommer/slagverk der – det er faktisk innmari morsomt og utfordrende. Dette er mine favorittnoter så langt (Soul Bossa Nova – Quincy jones (youtube-link)):

Det er omtrent de samme to taktene om og om igjen hele veien.. Hvem skulle trodd noe sånt kunne være så utfordrende og gøy! Sist gang jeg spilte dette satt jeg ved trommesettet og spilte hi-hat istedet for triangel, og det fungerte faktisk overraskende bra.

I dag var det en ordentlig trommis på prøvelsen, så han satt på trommesettet. Fordi jeg skulle spille triangel- og kubjellestemmen hadde han satt opp kubjella så jeg kunne spille på den med en sånn basstrommepedalting siden jeg ikke har nok hender til å spille triangel og kubjelle samtidig.. Det gikk faktisk ikke så innmari ille, men kan si det gikk verre enn sist prøvelse.

De to variasjonene (hi-hat+kubjelle og triangel+kubjelle) blir jo begge to hender og en fot, men den første variasjonen fungerte så innmari mye bedre.. Har sikkert noe med min personlige kobling mellom hender og føtter, og hvor de ulike rytmene ligger plassert i forhold til det..

Jeg får ihvertfall trent på å skille hender og føtter fra hverandre! Og det er sikkert ikke en så dum ting..

Til slutt et bilde av meg bak trommesettet. Jeg fikk spille på «Tanta til Beate»:

Siden jeg enten ser «overglad» eller livredd ut på de bildene som ble tatt av meg, har jeg sensurert bort ansiktet mitt..

(innlegg flyttet – egentlig publisert et par timer etter det som står..)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s