Life..

Oslo-Kiel og tilbake

3.-5.april var jeg på Color Magic med familien og en.. tja, hva skal jeg kalle det.. vennefamilie? En familie familien min har vært gode venner med så lenge jeg kan huske hvertfall.. Kinesere må holde sammen i dette gigantiske landet.. Hehe, neida. Foreldrene studerte visst sammen i Trondheim før de flyttet nedover tror jeg..

Sykt fin svane laget av mat.. Måtte ta bilde, og turte ikke å spise den fordi den var så fin..:

Uansett, det var en bra tur. Skipet/båten var innmari stort og fint, men vi endte som regel opp i en av lugarene og spilte kortspill fordi mye av underholdningen på båten kostet penger..

De hadde daglige show da (gratis!). De var faktisk ikke så ille, selv om det på en måte bare var synging og dansing – litt Glee-aktig. Folk sto faktisk i kø en time før showet startet bare for å få bra seter – noe jeg forsto innmari godt etter den første forestillingen vi var på. Den salen er lagt opp helt forferdelig! De har store stoler foran med sofa bak på hver rad, så om du ikke sitter med noen du kjenner som tar hensyn, så ser du absolutt ingenting om du ikke sitter i en av stolene. Kjipt..

Det hendte noe morsomt på den første forestillingen da. Plutselig var det ei som prikket meg på skulderen og spurte om jeg spilte fiolin. Og vet du hva? Hun kjente meg igjen fra da vi spilte fiolin sammen i orkester/seminar for over 5 år siden! Ha ha.. Jeg kjente henne ikke igjen hverken på navn eller utseende, siden det var så lenge siden. Men så fant jeg ut at hun hadde «byttet» navn (fått et mer «norskt» navn) siden jeg møtte henne første gang, og etter jeg fikk høre det «gamle» navnet hennes så husket jeg henne faktisk. Utrolig morsomt! Hun var med oss resten av den kvelden og kvelden etter. Gøy!

Vi hadde egentlig bestemt at vi skulle se «Pus med støvler» på kino på vei hjem fra Kiel, men vi rakk det akkurat ikke.. Så vi farget håret til hun vi møtte på forestillingen istedet. Ha ha! Egentlig ganske sprøtt at vi gjorde det, siden vi på en måte egentlig ikke kjente hverandre, men resultatet ble bra!

Vi dro på forestillinga på vei hjem fra Kiel også, i håp om å se en magiker, i og med at showet het «Yes It’s Magic».. Vi trodde det ble litt magi da han ene fyren gikk frem på scenen med en kiste med en stein i og det kom Harry Potter-musikk, men det ble det ikke.

Denne gangen satt vi på en utrolig mye bedre plass enn sist gang (vi sto faktisk i kø, hehe), og showet ble SÅ mye bedre fra den vinkelen (vi satt ca midt på på alle måter!), og da så man faktisk hva som skjedde på scenen! Fikk også tatt noen bilder jeg ble ganske fornøyd med som du får se her:

Søtt!:

Andre bilder (Inkluderer også bildene over, siden slideshowet ikke vil ekskludere bilder som allerede er i innlegget fra før av på andre måter. «Galleri»-funksjonen ekskluderer visst, men liker ikke hvordan den ser ut når galleriet ikke er oppe, så da blir det slideshow):

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s