Life..

«Objection!» – (minikonkurranse)

For tiden sitter jeg med to obliger jeg (heldigvis!) har fått noen dager utsettelse på siden jeg reiser til Tallinn i morgen dager. Jeg gruer meg til eksamen.. Men det skal nok gå bra, håper jeg..

Her om dagen fant jeg et så fantastisk spill på iPhonen min at det nesten er farlig for eksamenstida mi.. Haha

Spillet er originalt en serie med spill for Nintendo DS, og sammen med tittelen på innlegget er jeg er sikker på at min gode venn, som om ikke så lenge kommer tilbake fra et semester i Singapore (!), allerede har skjønt hvilket serie det er snakk om.. Eller hva, Elena? 🙂

Hvis ikke hjelper sikkert bildene under:

Bildene er tatt med iPhonen min

Da tar jeg meg friheten til å lage en qvasi-konkurranse her for moro skyld. Siden Elena er i Singapore har hun et handikap pga tidsforskjellen, og jeg har alltid hatt litt lyst til å ha en konkurranse her. Så nå får dere sjansen til å vinne en sjokoladeplate hvis dere klarer å svare på spørsmålet under (hvis du har en postadresse i Norge og svarer riktig).

Legg igjen svar i kommentarfeltet under, eller send meg en epost med svaret (eposten min finner du under «Om meg»). Lykke til 🙂

Hvilken spillserie er det jeg snakker om?

EDIT: Dårlig med deltakelse, så de to som ble med (Elena og Erlend) vinner en sjokoladeplate hver!

Reklamer

3 tanker om “«Objection!» – (minikonkurranse)”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s