Life..

Tilbake fra Tallinn!

Heisann,

Da har jeg kommet meg trygt hjem til hybelen etter en strålende orkestertur til Tallinn. Utrolig trist å være tilbake til studentlivet igjen nå.. Det var så utrolig gøy å bare spille! Og så utrolig avslappende at den største bekymringen var å passe på å ikke bli forlatt av busser som skulle kjøre oss noe sted – og hvis det skjedde så kostet det ikke mer enn 50 kr å ta taxi. Sånn skulle jeg gjerne ha levd.. (hadde sikkert hatt andre meninger om livet mitt faktisk var slikt..) Evt er jeg bare trist fordi jeg må tilbake til hverdagen med obliger og eksamenslesing..

Anyways, ukas vits kommer jo som dere vet i dag. Den kommer nå straks! Bilder og innlegg om Tallinn-turen kommer nok snart også..

20120501-231602.jpg
Jeg fikk en rose! ^^ Mer om det får dere nok lese om senere i Tallinn-innlegg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s