Life..

Makro!

Var på el-kjøp for to dager siden og fikk prøve Canons makro-objektiv! Og jeg elsker det, det er så fantastisk! Som dere som har lest bloggen min en stund, så vet dere sikkert hvor glad jeg er i å ta bilder av blomster, dyr og planter.. Objektivet er dyrt da, ikke til å være et objektiv, men allikevel.. Og, det er ikke så innmari viktig å ha, sånn egentlig, men det skal hvertfall på ønskelista mi.

Var ikke så mye spennende å ta bilde av inne på el-kjøp ved der de har alle speilrefleksene og objektivene, men her er et av testbildene jeg tok:

Og apropos ta bilder av blomster og planter, så tok jeg noen bilder på vei hjem fra el-kjøp. Det har vært så sinnsykt fint vær i det siste at man blir glad bare av å gå ute (Det var ganske grått for to dager siden, da..). Disse er selvfølgelig tatt med det eneste objektivet jeg har; det som fulgte med kameraet.. 

Ellers har verdens beste pølsebrød kommet tilbake i butikkene. Det er pølsebrødene i «Folkets Sommer Favoritter»-opplegget til Kiwi. De smaker så utrolig godt, og er ikke supertørre som alle andre typer pølsebrød. De smaker faktisk som hveteboller uten så mye sukker.. Så vet dere det.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s