Life..

Levert obliger!!

Sykt digg! Leverte siste obligatoriske oppgave i både MAT-INF2360 og MAT2400 i dag:

(Jeg har husket å skrive navn og brukernavn på forsidene forresten. Jeg har fått testet mine «Clone Stamp Tool»-kunnskaper i Photoshop.. Det var overraskende lett å fjerne navnet og brukernavnet mitt fra bildet – sikkert fordi det er et bilde av papir og ikke noe mer komplisert..)

Bare INF3380 igjen nå, så er det eksamenstid..

Satt ca 12 timer i går og jobbet med disse to obligene. Analyse tok definitivt mest tid. Jeg føler at jeg ikke kan klage egentlig, fordi jeg har valgt å ta det frivillig (men.. WHY..? (Nå som jeg allerede har Photoshop oppe, måtte jeg bare lage/tegne meg en smiley for å beskrive følelsen jeg har for Analyse (og eksamen) akkurat nå:))..

Dette har blitt min nye favorittsetning (HAH, egentlig ikke):

Obligretteren i MAT-INF2360 var ferdig med å rette obligen min og å legge ut «resultatet» på devilry under 30 min etter at jeg leverte obligen min i den kjente kassen oppe i 7.etasje på Abel. Imponerende! Det er absolutt ikke hver dag man får tilbakemelding på dagen man leverer. Pleier å ta et par dager.. Jeg fikk godkjent, hvis dere lurte! Hurra!

Tok meg resten av dagen fri fra skolearbeid.. Etter all jobbinga var jeg ikke så gira på å gjøre ukesoppgaver eller starte på INF3380-obligen som skal leveres om noen uker, så jeg vandret rundt i sentrum, og tok meg en tur innom Panduro og Hornaas. Jeg skal lage meg pilkogger (Eller, -prøve- å lage meg en pilkogger).. Det kan bli interessant. OG; Jeg fant den mest geniale bursdagsgaven til en venn av meg! Dette blir bra!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s