Life..

En OK dag..

Pakket notestativ og skolesaker i bagen og gikk på forelesning med fiolinen på ryggen og en tung bag over skulderen i dag tidlig. I pausen på forelesningen finner jeg ut at øvelsen har blitt avlyst. Flott..

Så satte jeg meg på FUI-kontoret for å bare gjøre noen siste sjekker på obligen min. Og tror du ikke jeg plutselig fant masse feil? Jo.. Så da var det greit at øvelsen ble avlyst allikevel (selv om jeg gjerne skulle visst om det litt tidligere så jeg slapp all den tunge bagasjen)..

Men, fant feilen (håper jeg), og leverte på nytt.. Krysser fingrene for at jeg får godkjent på de siste obligene mine!


Raskt redigert i Windows Photo Gallery

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s