Life..

Eksamenstid..

For de som lurer på hva jeg bruker dagene mine på, så er jeg i eksamenstidmodus.. Og de som har vært med meg de siste dagene har sikkert lagt merke til at lesinga mi dessverre går utrolig tregt..

Av en eller annen merkelig grunn, har det alltid vært sånn at motivasjonsnivået mitt for å studere synker kraftig om våren.. Kan være fordi jeg går lei, eller at semesteret er lenger enn det på høsten – jeg vet ikke.. Det var et stort irritasjonsmoment på ungdomsskolen og videregående, da alt gikk dårligere enn det trengte det halvåret karakterene virkelig telte..

Nå i eksamentida er jeg preget av både stress, utrolig dårlig motivasjon, og det at jeg har vært en dårlig student dette semesteret.. Og diverse andre grunner..

Så, nå bruker jeg ca 50% av døgnet på å sove (jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å sove så sinnsykt mye..).. Rundt 70% av det som er igjen bruker jeg til å samle opp motivasjon til å lese, krangle med meg selv om hva jeg skal gjøre/lese på, eller å prøve å tvinge meg selv til å lese mer selv om resten av kroppen min ikke vil.. Noen prosent brukes til å være sosial eller til å se ut i lufta og ikke tenke.. De resterende ca 30% går til treg lesing.. Ikke så innmari optimal fordeling, egentlig..

Alle oppgavene jeg gjør er en stor utfordring, og jeg håper virkelig de vil føles lettere etterhvert.. Men som Simen sa til meg tidligere så lærer man ikke noe om oppgavene er for lette.. Så forhåpentligvis har jeg lært en del selv om det for tiden føles som om jeg ikke kan noen ting hver gang jeg starter på en ny oppgave.. Hvis det ga mening..

Håper alle får en fin helg! Min skal stort sett brukes til å lese..

Reklamer

2 tanker om “Eksamenstid..”

  1. Aha, endelig noe jeg kjenner igjen, det er haar-waveleten 🙂 Anvendt matte er artigst, håper eksamenene gikk bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s