Life..

«How it’s made»

Kall meg nerd (eller rar), men dette programmet (som går på Discovery) er et av programmene jeg liker å se på TV. Det er så interessant å se hvordan ting blir laget!

Har nå sett på 3 episoder, og har sett hvordan man lager girsystemer, klokkeremmer i lær, Vitrelle-tallerkener, kjøkkensakser, trykkokere, mekaniske sangfugler, målebøyler, tankbiler av rustfritt stål, «piperensere» (Pipe cleaners), blåmuggost (?) (Blue stilton cheese), smarte el-målere og teleskoper!

Hvor mye jeg liker programmet varierer veldig på hvilken episode jeg ser. Noen av episodene er veldig kjedelige, mens noen er ganske spennende. Men sånn må det jo nesten være..

Det var noen episoder jeg så tidligere hvor de viste hvordan man lager fioliner, piano og andre instrumenter, og det var utrolig spennende å se på. Mye fordi det er noe jeg interesserer meg for, og litt fordi det var personer som satt sammen delene og jobbet med å få et ferdig produkt.

Generelt er det de episodene hvor det ikke er så mye maskiner, og litt mer hender som jobber, som jeg synes er best. Det å se på en maskin gjøre alt er ikke så innmari interessant i lengden..

Har du sett denne serien før?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s