Life..

Jeg har kjørt bil!

Jeg har jo vært utrolig treg med å øvelseskjøre og å ta lappen i det hele tatt.. Men har nå kommet meg bittelitt lenger mot målet om å få førerkort.

Sist jeg øvelseskjørte var forrige sommer, og da kjørte vi bare rundt og rundt inne på parkeringsplassen foran Varemessa i Lillestrøm, ut i rundkjøringa og inn på parkeringsplassen igjen.

Men, jeg gjør fremskritt for hver gang jeg setter meg bak rattet! Sommeren før der igjen kjørte jeg bare rundt på parkeringsplassen uten rundkjøringa.

Så jeg bestemte meg for at jeg ikke kan gå denne sommeren uten forbedring! Så dro med meg pappa for å øvelseskjøre etter at jeg var ferdig på jobb. Og det var så gøy at jeg må dele det.. Hehe.

I dag kjørte jeg først litt rundt på parkeringsplassen, og så kjørte jeg litt ut av parkeringsplassen til en blindvei og måtte rygge (!).. Så kjørte jeg tilbake til parkeringsplassen, tok en runde til, og kjørte så derfra til Vigernes skole, tilbake til Varemessa, og så helt HJEM, og parkerte bilen foran garasjedøra! *Stolt*. Litt stressende, men sinnsykt, utrolig gøy!

Det her er sånn ca der jeg kjørte:
20120720-231023.jpg
Startet på rødt og sluttet i mørk blått (utenfor kartet et sted). Det oransje og lysegrønne er egentlig samme veien (den oransje er den riktige) selv om de er tegnet over to forskjellige veier..

Skal mest sannsynlig ut igjen og kjøre med pappa i morgen. Gleder meg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s