Life..

Litt info

Det er ikke sikkert dette er merkbart, i og med at jeg i utgangspunktet ikke poster så innmari mange innlegg, men nå har jeg minst et innlegg jeg har lyst til å skrive/poste, men som jeg ikke får skrevet slik jeg vil ha det..

Jeg har nemlig ikke en fungerende pc lett tilgjengelig for tiden.

Mini-laptopen min, som jeg har her, har så og si dødd.. Det er noe galt med harddisken, den fryser seg helt fast til tider, og innimellom vil den ikke boote.

Jeg har bestilt ny mini-pc som kommer i posten om forhåpentlig ikke så mange dager. Så tar meg friheten til å vente til da med å poste «større» innlegg enn «Ukas vits», som krever en ordentlig nettleser og wordpress.com. Ukas vits tegnes jo for hånd for tiden, så å publisere det gjennom mobilapp er ikke så tidkrevende.

Så vet dere det 🙂

Slenger til slutt med et bilde jeg redigerte på iphonen min, som er litt relevant for et innlegg som forhåpentlig kommer om noen dager:
20120724-224207.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s