Life..

«Some die young»

Det har alltid, på en måte, fascinert meg hvordan man omtrent alltid kan finne musikk som «speiler» ditt humør. Jeg syns også det er interessant at ting og følelser kan bli større ved bruk av «riktig» musikk. Å se film uten musikk/lyd gir jo absolutt ikke samme opplevelsen som å se den med musikk/lyd..

Noe som fascinerer meg enda mer er når du opplever noe, og en sang/låt setter en slags «knagg» i hodet ditt for akkurat den hendelsen. Jeg vet ikke om jeg klarer å forklare det bra, men det jeg mener er vel når en låt har fått den egenskapen at den, uten at du tenker over det, klarer å dra frem minner/hendelser når du hører den..

Dette er en coverlåt av den sangen jeg mener («Some die young» – Laleh), men føler ikke at det har så mye å si..


Denne låta har for eksempel en knagg i hodet mitt; For det forferdelige som skjedde i fjor 22.juli. Og for ei jeg spilte med i kammerorkester og dro på turne med (med kammerorkesteret) – ei av de mest smilende og blideste jentene i orkesteret, som døde etter et forsøk på å ta livet av seg selv i april tidligere i år..

Hvil i fred..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s