Life..

Fri, bil og OL

Interessant dag i dag!

Jeg hadde min siste dag på sommerjobben i dag. Og før matpausen ble jeg tisset på av en katt.. Tro det eller ei. Jeg ble stengt inne på toalettet til en bruker sammen med katta og et bærbart bur katta skulle inn i.. Prøvde å få katta inn i buret da den tisset.. Æsj.. Fikk dusjet og skiftet til ny uniform før lunsj, da, heldigvis..

I dag har jeg kjørt på motorvei! Utrolig!! Det er så gøy når man gjør fremskritt! Jeg var forberedt på å vente i hvertfall til etter sommerkurs om en uke før jeg skulle få lov til å kjøre på motorvei. Men i dag fikk jeg kjøre til Oslo!

20120727-233800.jpg
Nå sitter jeg og ser på åpningsseremonien – gjør du?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s