Life..

Nytt semester!

I løpet av i går hadde jeg hatt første forelesning i alle emnene jeg tar dette semesteret. Er positiv til at dette kan bli et fint semester, til tross for at jeg starter 08:15 hele to dager, har «hullete» dager og gjennomsnittstykkelsen på de 3-4 pensumbøkene mine er på 6 cm..

Som alle tidligere år er jeg overraskende mye mer motivert nå enn det jeg var før vårsemesteret. Kanskje ikke like motivert som da jeg først startet på Universitetet i Oslo, men syns det er bra allikevel. Håper ikke motivasjonen minker jo nærmere eksamen jeg er..

Jeg er også utrolig lettet for at jeg ikke allerede nå har følelsen av at eksamen kommer til å bli stressende og gå kjempedårlig. Forrige semester var eksamenene så nære hverandre datomessig at jeg var stresset allerede da eksamensdatoene ble lagt ut.. Men nå er de spredd utover en halv måned med minst 4 dagers mellomrom mellom to eksamener.

Alt i alt er jeg utrolig nok ganske positiv til dette nye semesteret. Bare det i seg selv lover godt.

Hvordan er dine følelser for det nye semesteret?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s