Life..

Årsfest UiO

UiO er 201 år i år, og da må man jo feire. I dag hadde de årsfest i Universitetets Aula kl 14, hvor jeg fikk debutere som konsertmester på «konsert» (UiO-oppdrag)! Veldig gøy! 😀

Hadde et pinlig øyeblikk under øvelsen vår hvor jeg holdt på å falle.. Vi spilte på de lilla stolene publikum sitter på under her, bare at de var delt en og en stol og ikke i en rad, hvis det var forståelig. Sinnsykt rart og ubehagelig. Kan med 98% sikkerhet si at jeg aldri har spilt på en slik «klapp»-stol før, og det at setet må «legges ned» hver gang man skal sette seg igjen har aldri vært en tanke jeg i det hele tatt har trengt å tenke på mens jeg spiller fiolin. Så jeg tenkte ikke over det før jeg la merke til at det ikke var noe sete som tok meg i mot da jeg skulle sette meg.. Flaut.. Men litt morsomt var det, hvertfall etter «Ik-jeg-faller-og-har-ikke-kontroll»-følelsen var over.

Som på alle andre oppdrag for UiO satt vi oppe i galleriet og hadde fin utsikt. Her er et bilde av rektor som holder tale:

I og med at vi ikke spilte «Gaudeamus» i dag spilte vi bare innmarsj og utmarsj, som vil si masse pause. Det var flere musikkinnslag enn oss, da, så det var ganske fin seremoni sånn sett. Musikken som ikke var innmarsj eller utmarsj var det Eivind Holtsmark Ringstad, Duo Celliano, Hayden Powell (med band) og Den norske Studentersangforening som sto for. Utrolig flinke alle sammen!

Av kjedsomhet under en lang tale tok jeg et bilde av fiolinen min og redigerte det på telefonen. Om det ble fint eller ikke er en annen sak..:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s