Life..

Orkideer og et mystisk brev

Mamma har så fine orkideer hjemme, så tok noen bilder av de da jeg var hjemme i helga:


Jeg har egentlig masse bilder som jeg bare venter med å legge ut fordi jeg glemmer det/er lat.. Jeje..

Ellers har jeg levert inn obligen jeg ble ferdig med i går, og fått ukesoppgavene for denne uka i inf3331 godkjent! Hurra! Har blitt PR-ansvarlig i FUI.. Og jeg har vært på øvelse og spilt Saint-Säens orgelsymfoni, Schuberts symfoni nr.8 OG Nimrod – HERLIG!

På vei hjem fra øvelsen fant jeg et mystisk, men utrolig søtt brev i postkassa. Jeg aner ikke hvem som har sendt den, men her er det:

Det er jo alltid koselig å få ting i posten som ikke er reklame eller regninger av noe slag. Det kan sikkert sees på som litt creepy på et eller annet vis, men velger å se det positive i det, for brevet var så veldig koselig å åpne/lese. Så hjertelig takk til personen som sendte dette til meg (hvem enn du er)! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s