Life..

Pescetarianer i et år

På torsdag hadde jeg vært pescetarianer i et år. Nå er jeg alt-etende igjen. Hvis du lurer på hvorfor kan du fortsette å lese under bildet:

Det startet i fjor med at jeg nektet å spise kanin. Så startet jeg å tenke på hvorfor jeg var så innmari imot å spise kanin, men at å spise gris, lam og ku var helt OK. Det resulterte i at jeg bestemte meg for å være pescetarianer (spiser fisk, men ikke kjøtt); blant annet fordi jeg er sykt glad i laks, og at det ville være en jevnere vei mot å eventuelt ende opp som vegetarianer.

Jeg følte fortsatt at jeg var diskriminerende mot fisken, så etterhvert bestemte jeg meg for å være pescetarianer et år, og så enten slutte å spise fisk eller starte å spise kjøtt.

Helst skulle jeg ha endt opp med å ikke spise fisk og bli en ordentlig vegetarianer, men jeg tviler på at jeg hadde fått det til.

Så nå spiser jeg kjøtt. Jeg unngår stort sett å kjøpe kjøtt (og fisk) eller mat med kjøtt i seg, men ser ikke lenger noe poeng i å (for eksempel) nekte å spise det dersom noen allerede har kjøpt og servert det..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s