Life..

The Gathering 2013..

.. er ikke helt min greie. Det var en fin erfaring, da, og det var jo litt gøy
IMG_6731

Ble spurt for en stund siden om jeg ville spille fiolinduetter med Julia på standen til UiO på TG, og tenkte «Hvorfor ikke? Høres gøy ut». Ble litt surr, så jeg var usikker på hvor lenge jeg skulle være der; hele arrangementet varer vel til søndag eller noe. Hadde egentlig planlagt å dra dit tidlig, og dra hjem igjen på kvelden. Etter at vi kom frem i 10-tida fant jeg ut at jeg hadde fått hotellrom, så tenkte at jeg da kunne bli til dagen etter. På det tidspunktet var ikke støynivået i Vikingskipet så ille, men jo lenger jeg ble der, jo verre ble det. Heldigvis hadde jeg med meg ørepropper, men det var rett og slett så høy musikk og så mye støy at jeg etterhvert fikk vondt i hodet. Og selv med ørepropper ble jeg sliten i ørene, og fant ut at jeg rett og slett ikke kom til å orke å være der lenger enn jeg måtte. Så da dro jeg hjem allikevel..

Jeg har egentlig ikke noe imot The Gathering, og det var gøy å spille spillmusikk med Julia, men det ble for mye dunke-musikk og blandinger av ulike spillelister (som prøvde å overdøve hverandre, virket det som ihvertfall..) for min del..

Fikk tatt et par bilder, da:
IMG_6726

Fordi vanlig sjakk ikke er utfordrende nok..:
IMG_6710

Åpen sone på Institutt for informatikk har visst en 3d-printer. Hvor kult er ikke det?!
IMG_6716

Reklamer

1 tanke om “The Gathering 2013..”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s