Life..

Rachmaninov

Her har jeg ikke postet så mye annet enn ukas vits i det siste, så tenkte jeg kunne komme med en oppdatering..

Jeg har sydd meg mitt eget iPhone-deksel (bare baksiden, selve dekselet er kjøpt):
IMG_6733

Søndag 14.april spilte jeg konsert med Universitetets Symfoniorkester i Aulaen. Programmet var ganske heftig; vi spilte utdrag fra «Suite for Variety Orchestra» av Sjostakovitsj, «Klaverkonsert nr.2» av Rachmaninov og sist, men ikke minst, «Symfoni nr.1» av Prokofiev. Prokofiev må være noe av det vanskeligste jeg har spilt i orkestersammenheng før – det går så fort at man ikke alltid klarer å synge på den engang. Jeg var vikar for konsertmesteren alle øvelser den uka bortsett fra på konsertdagen, så det var jo ganske spennende!

Rachmaninov er jeg faktisk ikke helt ferdig med ennå. Spiller jo i to symfoniorkestere, og RSO spiller den nå. Det var kjemperart å dra på onsdagsøvelse og fortsette på klaverkonserten. Som regel når man er ferdig med en konsert, så spiller man ikke det man spilte på konserten på en god stund, men her kunne jeg ikke legge den vekk. Det som var mest slitsomt var at jeg på en måte har øvd den inn til konsertklart modus, mens RSO fortsatt jobber med den, så finner det en smule kjedelig å fortsatt spille den nå. Men den er fin da, så det positive er at jeg nå virkelig kan nyte musikken istedet for å bry meg så mye om noter og andre vanskeligheter. Og det er ganske fint.

Her er konsertplakaten til konserten på søndag, om noen er interesserte:
532954_10151364733111724_1065742527_n

Noe annet; jeg har startet å spille i kvartett! Og lørdag forrige uke ble vi «leid inn» til en event hos cellisten; Trøorgelmessias. Vi bladleste hele Händels Messias sammen med et kor på ca 15 personer. Utrolig festlig!

Avslutter med litt mer Rachmaninov (Haha!):

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s