Life..

Sommerfugl

Jeg holdt på å gå på denne lille skapningen da jeg var på vei til Frederikke for å spise tidligere i dag:
20130503-192143.jpg

Sommerfuglen slet med å bevege seg rundt på grunn av den sterke vinden, så etter at den holdt på å bli tråkket ned av en annen person som gikk forbi, fant jeg ut at jeg ville prøve å hjelpe den så den i det minste ikke ville bli tråkket ihjel eller bli most av et bildekk. Jeg fant et litt solid blad, løftet sommerfuglen opp og plasserte den ned igjen blant noen blader og busker i et «blomsterbed» ikke så langt unna.

Brukte litt tid på å få flyttet sommerfuglen vekk fra veien siden vinden var så sterk, og folk som gikk forbi så nok rart på meg, men jeg fikk litt vondt av å se den lille sommerfuglen der den lå, så følte jeg måtte gjøre noe..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s