Life..

Phew..

Jeg bestod flervalgsprøve i Exphil!

exphil
Jeg har funnet ut at jeg kanskje skal begynne å bruke tankekart som en måte å lese til eksamen på.. Jeg tegnet kartet over mens jeg leste til Exphil, og la merke til at jeg etterhvert begynte å assosiere blant annet navn med hvor de var plassert på kartet. Vet ikke om det er helt bra; men det fungerte ihvertfall. Vet ikke hvor godt det vil fungere med mer naturvitenskapelige emner, da.. heh..

Men; Nå er det ikke noe mer jeg kan gjøre med Exphil før oppgaven min blir rettet, og det gjør meg avslappet og glad. En mindre ting å tenke på! 🙂

Bare en obligatorisk oppgave, som skal leveres i kveld, og to eksamener igjen til ferie!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s