Life..

22.juli

Nå som det er sommerferie føler jeg at jeg endelig har tid til å lese litt bøker. Når jeg studerer er jeg stort sett så opptatt at andre ting blir prioritert.

I forrige uke bestemte jeg meg for å bestille to bøker fra Tanum; «Jeg lever, pappa» av Siri Seim Sønsterlie og Erik Sønsterlie, og «21. juni» av Kristoffer Berg. Først må jeg bare si hvor utrolig positivt overrasket jeg er over leveringen av bøkene. Jeg bestilte bøkene kvelden 17. juli, og fikk hentemelding for bøkene allerede morgenen etter!

Jeg bestilte disse to bøkene først og fremst egentlig på grunn av at jeg føler jeg kan si at de begge (Siri og Kristoffer) er bekjente (Siri spilte jeg i orkester med da jeg var yngre, og Kristoffer har jeg møtt et par ganger gjennom en fellesbekjent), men også fordi jeg rett og slett ønsker å lese/forstå mer. Hendelsen som skjedde for 2 år siden var så forferdelig at jeg vet at ihvertfall jeg har vanskeligheter med å sette meg inn i hvordan folk må ha hatt/har det. Jeg vet at jeg ikke har noe bakgrunn for å kunne se for meg hva som skjedde eller hvordan det må ha vært, og det gjør at jeg ikke er så innmari interessert i å vite nøyaktig hva som skjedde når, men heller hvordan det går med de pårørte etter hendelsen og å ikke glemme de som døde.

I skrivende stund har jeg lest ut «Jeg lever, pappa», og har igjen et par kapitler av «21. juni». Og de er begge bøker jeg har slitt med å legge ned blant annet fordi de er fortalt så direkte og med så mye innlevelse.

20130722-171349.jpg

Mine tanker går til alle som måtte trenge det i dag

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s