Life..

Null Vestland på meg i år..

Hver sommer siden 2008 har jeg hatt en ferdigpakket koffert og tatt en lang busstur til Vestlandet på denne dagen/datoen. I år skal jeg ikke det, og det føles så rart. I år har jeg, i motsetning til tidligere år, fått meg en relativt studierelevant sommerjobb, og må dessverre jobbe neste uke.. Det gir meg så blandede følelser, for jeg vil så gjerne på kurset, men samtidig vet jeg at jobben må prioriteres.

En herlig gjeng! Foto: Britt Øye
En herlig gjeng!
(Bilde tatt fra Facebook; skal linke tilbake dit jeg fant det)

Med en gang jeg fant ut at det ville kollidere spurte jeg om jeg kunne flytte en uke av jobben til uka etter, og ha en ukes «ferie», men siden de da allerede hadde spikret kontrakten min var ikke det mulig. Så alternativet var å bare kutte en uke av jobben, men da var det ikke sikkert at jeg kom til å bli ferdig med oppgaven de har gitt meg her – som ville vært veldig dumt..

Siden jeg på tiden man måtte betale for kurset ikke visste hvor landet lå med tanke på hvor mye jobb jeg hadde å gjøre, var lederen av NASOL så snill at han utsatte fristen for meg, som jeg er utrolig takknemlig for; det gjør at jeg føler meg veldig ønsket, og i tillegg så ga det meg muligheten for å finne den mer aktuelle sannsynligheten for om jeg kunne dra eller ikke. Så en stor takk til Jan Ola!

Dessverre løste det seg ikke, og jeg må bli her.. Men jeg får se positivt på det; jeg får tjent inn masse penger slik at jeg får en større frihet dette studieåret og en relevant sommerjobb jeg kan sette på CVen min hvor jeg føler jeg har gjort det beste jeg kan i løpet av fastsatt arbeidstid, og i tillegg får jeg bare satse på at jeg får komme sterkere tilbake neste kurs!

Til deg jeg kjenner som er så heldig å få dratt på kurset: Kos deg masse! Og ta bilder! Jeg håper på å få sett mange fine bilder fra kurset når det er over 😉

IMG_5628 (2)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s