Life..

Skjerf!

Bamse ønsket seg egentlig et skjerf til jul, men så hadde han jo bursdag for noen dager siden. Og siden man i Norge stort sett kan trenge et skjerf før desember, så tenkte jeg (5 dager før) at jeg skulle prøve å bli ferdig til bursdagen hans.. Men så, etter at jeg hadde startet, kom jeg på at jeg skulle være med han 3 av de 5 dagene, så det kom til å bli vanskelig å strikke mye per dag. Så jeg ble ikke ferdig til bursdagen hans, men nå er jeg endelig ferdig! 🙂

IMG_7355

IMG_7350

Reklamer

2 tanker om “Skjerf!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s