Life..

Det lille av ferie jeg har hatt

Nå er jeg endelig ferdig med sommerjobben; misforstå meg rett, det var utrolig gøy, interessant og lærerik jobb, men nå er det utrolig fint med noen dager fri før studiet starter igjen for fullt.

Ved nærmere ettertanke har jeg faktisk ikke så mye ferie nå heller, siden det er immatrikulering av nye studenter på mandag, som vil si at jeg må på øvelse på søndag og spille på mandag, men har ikke så innmari mye den neste uka, så det blir nesten ferie..

Siden jeg bare har hatt helgene fri de siste 8 ukene, har det vært veldig fint å kunne dra på hyttetur! Hytta jeg har vært på er ikke så langt unna Halden, og dermed så langt unna at jeg føler at jeg reiser noe sted, men nærme nok til at ikke all tid går til reise; Perfekt for helgeturer! Jeg tror jeg også har pakket med meg mye mer enn nødvendig disse helgene for å få en ekstra følelse av at jeg pakker til ferie.. hehe..

Har ikke vært på hytta alle helgene, men ihvertfall halvparten av dem, og det har vært utrolig deilig! Jeg har også fått badet i havet! Den ene helgen var det så varmt vann – digg! Jeg kan ikke huske sist gang jeg badet, så det var jo ganske så gøy (sånn hvis du ignorerer det å få saltvann inn nesa..).

Uansett, jeg tenkte det kanskje var på tide å få lagt ut noen av bildene jeg tok på disse hytteturene.. I tillegg til å være på hytta tok vi noen turer til Halden og Sverige, og den siste uka dro vi også til Gamlebyen i Fredrikstad. Jeg tok ikke så innmari mange bilder, men bildene i dette innlegget er fra Halden og hytta. Bildene fra Gamlebyen kommer senere i et eget innlegg tror jeg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s