Design

Nytt design!

Som du sikkert kan se, så har jeg nå byttet design. Jeg var egentlig ganske fornøyd med det forrige, men jeg fikk det ikke til å oppføre seg helt slik jeg ville. Jeg liker personlig design med to kolonner best, siden jeg føler det er mer oversiktlig, men det jeg hadde var så søtt at jeg ikke brydde meg noe særlig om det, siden det meste kunne puttes i «footeren»; Men det plaget meg at jeg ikke fikk endret det slik at det kun var en kolonne på hele bloggen (den gikk alltid over på to hvis man var på for eksempel «Ukas vits»-linken i menyen)..

Det gamle designet:
gammelt

Det jeg liker med dette designet er at den har to kolonner, og ikke minst at den «hovedkolonnen» er veldig vid, så jeg føler at bildene mine blir fint vist på bloggen. Det eneste er at jeg syns det er litt for hvitt, om det gir mening? Tror det er mulig å legge til et bakgrunnsbilde, men må bare finne et som jeg syns passer først. I tillegg er designet «responsivt», som vil si at den tilpasser seg skjermstørrelser, så designet skal i teorien se like bra ut på en telefonskjerm som på en stor dataskjerm.

Uansett, dette er jo egentlig mitt valg og sikker likegyldig for mange, men jeg lurer på hva dere synes, så gjerne svar på skjemaet under hva dere syns 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s