Life..

«Symphonica»

20130823-140726.jpg
Jeg er en person som elsker såkalte «rytmespill», hvor det er om å gjøre å trykke på ting i riktig rekkefølge og til riktig tid. Husker jeg var kjempehekta på dansemattespill på Playstation, hvor jeg etterhvert begynte å spille med bare kontrollen fordi nivået etterhvert ble så høyt at å ta det på dansematta ville vært galskap.

Det å spille med kontrollen og ikke beina vil kanskje kunne kalles juks, men jeg fant det mer morsomt hvis jeg var alene, og da var jeg ikke lenger begrenset av at jeg ikke klarte å tråkke så fort, men heller hvor mye jeg fikk med meg og øye-hånd koordinasjonen.

Er veldig lignende spill for iPad/iPhone heter noe med «Tap tap», men i forrige semester fant jeg et spill som heter «Symphonica» som er mye av det samme, men med klassisk musikk! I tillegg er det ikke bare enkeltlåter man spiller slik som i «Tap tap», men det er også en historie man spiller seg igjennom!

20130823-140740.jpg

Under har jeg forsøkt å ta screenshots mens jeg spilte for å vise litt hva spillet går ut på

20130823-140733.jpg

20130823-140747.jpg
Man er på en måte dirigenten til et orkester, og mindre feil og bedre presisjon/timing gir deg mer poeng.

Hørt om dette spillet før?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s