Kreative greier, Life..

Doktorkreering og ny kjole

I dag er det doktorkreering i Universitetets Aula, og det betyr som vanlig at USO befinner seg på galleriet i Aulaen.

For anledningen sydde jeg meg en sort kjole. Hadde en del svart fløyel(?) liggende som jeg kjøpte på tilbud en gang og tenkte jeg kunne sy noe brukbart ut av stoffhaugen.. Og hva er ikke mer brukbart enn en svart kjole for en orkestermusiker?

Slik ble resultatet:
20130919-164013.jpg

Sydde en slags versjon av en «infinity dress», som bare er et skjørt med to lange remser fester på slik at man kan variere hvordan kjolen ser ut etter hvordan du bestemmer deg for å surre/knyte reisene rundt deg.. (Om det var forståelig).

Varierte litt på hvilken side jeg brukte som «fremside» på stoffet (siden det er tosidig), så på bildet har jeg den faktisk på vrang fordi jeg endte opp med å synes at den så finere ut slik.

🙂

Reklamer

2 tanker om “Doktorkreering og ny kjole”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s