Life..

NASOL i Kristiansand

I helgen hadde NASOL sitt representskapsmøte i Kristiansand, og jeg reiste ned for å representere USO. Er forsåvidt fortsatt på vei hjem; startet den 5 timers lange bussturen hjem kl 14..

Før jeg dro hit var jeg litt bekymret for om jeg ville føle meg litt utenfor på grunn av alderen; jeg er jo den yngste som sitter i styret i USO, og er (uten å ville fornærme andre) relativt mye yngre enn de andre deltakerne som skulle være med til Kristiansand. Men jeg hadde i farta glemt hvor inkluderende musikklivet er – for alle aldre; jeg har alltid følt meg godt tatt vare på, og jeg har aldri følt meg helt utenfor. Verden er jo ganske liten, så jeg hadde også møtt mange av de andre deltakerne fra før av, på Nordfjordeid.

20131027-160727.jpg

Fikk ikke tid til å se så mye mer av Kristiansand enn veien fra bussterminalen til hotellet, og konsertsalen på Universitetet i Agder, men jeg har fått et generelt inntrykk av Kristiansand etter de få dagene jeg har vært her: Regn!

Det var nemlig sol da jeg satte meg på bussen i Oslo på fredag, og jo mer sør vi kom, jo dårligere vær ble det. Og i Kristiansand pøsregnet det, og det har mer eller mindre regnet konstant all tiden jeg var det nede.

Mens vi var der nede fikk vi høre konserten til Agder Symfoniorkester!
20131027-161550.jpg
Konserten var utrolig bra! Men må innrømme at det kødde litt i fingrene etter å spille selv.. Konserten var dedikert til konsertmesteren deres, som døde bare noen uker før konserten.. Utrolig trist.. Hvil i fred!

20131027-163621.jpg

Reklamer

1 tanke om “NASOL i Kristiansand”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s