Life..

«Angels we have heard on high»

Av en eller annen merkelig grunn har jeg hatt minimalt med julestemning de siste årene. Det at fakultetet mitt har så sene eksamener at man ikke er ferdig med eksamener før rundt/etter 3. søndag i advent kan ha noe med saken å gjøre, men er ikke helt sikker.

Jeg har en fast spilleliste på Spotify som jeg pleier å høre på når jeg er ute og går/transporterer meg fra punkt A til B, så jeg lurer på om jeg i år skal bytte den ut med en julespilleliste i håp om at det kanskje hjelper litt.

Uansett, denne videoen gir meg litt julestemning, så følte for å dele den videre:


Det at alle spiller på samme piano gjør alt så mye bedre, spør du meg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s