Design, Kreative greier

Oppdatering av header!

Gjensyn med Photoshop! Yeah!

Jeg fant ut, for ganske lenge siden egentlig, at dimensjonene på headerbildet ikke stemte med hva de egentlig burde være etter at jeg byttet design. Bildet var ihvertfall ganske kornete på min lille mini-PC (som dere kanskje ser i utdraget fra Screenshot under), så nå som jeg nå hadde et gjensyn med Photoshop redigerte jeg headeren så den har riktig dimensjon!

header_kornete
(Screenshot av gammel versjon av header)

Heldigvis hadde jeg .psd-fila til headeren så jeg trengte ikke å ta helt av, men originalbildet brukt i headeren var ikke bredt nok for de nye bredde- og høyde-pixelverdiene, så det var ikke bare-bare. Det jeg måtte utvide ganske blurry i utgangspunktet, så det var egentlig ikke så vanskelig.

Jeg måtte bytte font og, da, siden jeg ikke lenger har den riktige fonten på PCen, men syns denne er like bra som den forrige 🙂

Så, her er den nye versjonen (sånn, i tillegg til at den kan sees i selve headeren..):
header3.png

Hva syns du? 🙂


Forresten, siden det nå er juleferie og jeg ikke har så mye å gjøre – Hvis du som blogger ønsker deg ny header: si ifra, så kan jeg gjøre et forsøk i det minste 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s