Life..

Ny fiolinkasse!

En stund nå har den gamle fiolinkassa mi gitt små tegn til at den, sakte men sikkert, er på vei til å falle fra hverandre. Det ene håndtaket har vært ganske slitt lenge, den ene glidelåsen som holder notemappa sammen har mistet det håndtaket man holder i og den andre glidelåsen er bøyd. Dette er jo ting som egentlig ikke har noe å si for selve kassa, men forrige semester oppdaget jeg at en skrue hadde forsvunnet.. Ikke bra!

Og da tenkte jeg; bedre å investere i en ny kasse nå, enn å vente helt til den jeg har faller fra hverandre!

bilde (2)

Jeg gikk for en såkalt «BAM»-kasse, etter anbefaling fra fiolinister jeg kjenner og en av fiolinmakerne på Hornaas, og jeg er så fornøyd! Jeg spekulerte lenge om jeg skulle kjøpe en formkasse eller den rektangulære. Det ble den rektangulære til slutt. Selv om den var litt dyrere og er litt større, har den notemappe slik at jeg kan ha alt på et sted!

Den gamle kassa skal ikke kastes, i og med at den fortsatt egentlig er brukbar. Jeg har jo fortsatt min gamle fiolin liggende hjemme hos mor og far. I og med at jeg kun bruker den gamle fiolinen når jeg må spille et sted hvor det er en relativt større risiko for at instrumentet kan skades, eller når jeg er hjemme og ikke har husket å ta med meg fiolinen hjem, kan den gamle fiolinkassen gjenforenes med fiolinen den ble kjøpt sammen med!

🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s