Life..

Godt nyttår!

新年快乐!

Dagen etter bursdagen min var den siste dagen i år 2013 i følge den kinesiske kalenderen, så i går var den første dagen i det nye året! I år er det «mitt» år – hestens år!

Godt nyttår!

Mamma har tidligere kalt meg «hestehale», fordi jeg er født så tidlig sett i den gregorianske kalenderen at jeg er født i det tidsrommet hvor den gregorianske og den kinesiske kalenderen ikke er enige i hvilket år det er. Hehe.. Derfor pleier mange å se rart på meg når de spør om hvilket år jeg er født i, siden 1991 er sett på som sauens år (og før noen kommenterer at det er geit og ikke sau; jeg kaller det sauens år fordi tegnet 羊 kan bety både sau og geit, og derfor er det egentlig ikke så farlig hva du kaller det).

Hvilket kinesisk tegn er du født i?

Reklamer

1 tanke om “Godt nyttår!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s