Life..

Eksamen…

Forrige tirsdag hadde jeg min aller første muntlige eksamen på UiO.. I og med at det var mitt første møte med muntlige eksamener på universitetet var jeg ekstra nervøs og stresset før eksamen. Fra alt stresset klarte jeg å stresse meg til en betennelse i skulderen! Festlig.. Ikke akkurat god timing at man har så vondt i skulderen at man kun har én liggestilling hvor skulderen ikke gjør altfor vondt natta før eksamen for å si det slik. I tillegg fikk jeg ekstra vondt i skulderen om jeg lo (merkelig nok), så om noen sa noe morsomt til meg så lo jeg bokstavelig talt helt til jeg gråt av smerte..

Jeg kom meg gjennom eksamenen med alle nervene mine, og dro rett til legevakta da jeg var ferdig. Der ble jeg i et par timer. Tok røntgenbilder, fikk bekreftet at det ikke var noe galt med røntgenbildene eller musklene mine, og fikk resept på en kur mot smerte/betennelse.

Nå er jeg ferdig med min andre muntlige eksamen, og jeg selv om jeg følte meg like nervøs før eksamen slapp jeg heldigvis en ny betennelse i skulderen, og jeg følte meg i grunn betraktelig mye mer rolig og «samlet» under eksamen. Får bare håpe at det vises på karakteren..

Man skulle tro at jeg nå har sommerferie, men nå har det seg slik at jeg studerer ved fakultetet som helt klart har det lengste semesteret. Jeg har i det minste 17 dager på å forberede til min siste eksamen, så regner med at jeg kan ta meg litt ferie i løpet av de dagene, og kan ihvertfall føle meg heldig som har så mange dager i mellom eksamenene mine. Jeg håper bare ikke at jeg får feriefølelse i løpet av de 17 dagene. Da blir det vanskelig å komme seg tilbake for å lese, da.

bilde 1

Er du ferdig med eksamenene dine for semesteret?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s