Life..

Doktorkreering, ja..

Som medlem av USO er man nødt til å spille på doktorkreeringene som UiO arrangerer. I og med at vi bare spiller innmarsj, utmarsj og Gaudeamus Igitur (som spilles rett før utmarsjen) blir det fort over en time å vente hvis det er mange kandidater. Heldigvis sitter vi på galleriet i Aulaen da, så vi har muligheten for å liste oss ut hvis vi må.

IMG_7591

I dag måtte jeg møte min mor på Bygdøy for å hente passet mitt, og avtalte å ta første buss dit med en gang vi var ferdige med innmarsjen. Siden det tar litt tid med kollektivtransport til Bygdøy fra Nasjonaltheateret var jeg usikker på om jeg kom til å være tilbake igjen for Gaudeamus og utmarsjen, men der tok jeg feil, gitt! Idét jeg var kommet opp på galleriet igjen hadde koret såvidt begynt sitt «pauseinnslag» (de synger sånn ca. midt i seremonien).. Da var det bare å sette seg ned og se de ca. 60 siste kandidatene for denne seremonien få sine doktordiplomer. Det er innimellom egentlig ganske interessant å høre hva folk har skrevet doktorgrad om.

Kan ikke tro at det allerede snart er pinse.. Dette semesteret har gått så fort! I morgen har jeg en ca 12 timers lang buss/ferietur. Det blir festlig! …

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s