Life..

Endelig sommerferie!

Da har jeg endelig sommerferie jeg og!

Siste muntlige eksamen ble gjennomført kl 10.30 i går, og det gikk mye bedre enn forventet! Syns det er vanskelig å vurdere selv hvordan muntlig eksamen går, siden man hvis eksaminatoren er snill, ikke alltid får med seg hvor mye de hjelper deg og hvor mye du egentlig har klart å svare på selv.. Det er noe av det jeg ikke liker med muntlige eksamener. Dèt, og det at man ikke kan legge en oppgave til side hvis man ikke helt skjønner den der og da (som man åpenbart kan på skriftlige eksamener). Og også det at foreleser/eksaminator ser hvem du er og ikke bare et kandidatnummer.. I tillegg til alt det har jeg en hjerne som av og til tenker litt for komplisert. Ved jevne mellomrom opplever jeg at jeg kan sitte og slite med et problem i lang tid – ikke alltid fordi jeg ikke nødvendigvis skjønner hva jeg skal gjøre, men fordi jeg blir sittende og tenke: «Det kan ikke være SÅ enkelt?». Eksamener er jo selvsagt aldri gøy, og det er jo positivt at man med muntlig eksamen blir ferdig på så kort tid og får karakter med en gang, men etter et semester med bare muntlige eksamener må jeg si at jeg tror jeg egentlig foretrekker å ha skriftlig eksamen..

IMG_7910
Måtte bare legge ved et bilde fra Gotland-turen, som egentlig var en 3-4-dagers mini-sommerferie i eksamenstida mi. Utrolig fint!

Da jeg fikk karakteren måtte jeg gå tilbake og få bekreftet at jeg hørte riktig karakter da jeg plutselig begynte å bli usikker. Kjipt å bli glad og så senere oppdage at man hørte feil karakter.. Da sensoren skrev karakteren min opp på tavla følte jeg at jeg endelig kunne slappe av, starte å nyte sommerferien, og være fornøyd med karakteren jeg fikk.. Så da er det bare selve masteroppgaven igjen da..

Hva foretrekker du – skriftlig eller muntlig eksamen?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s