Life..

Marked

På lørdag var jeg på marked i Gamlebyen i Fredrikstad, og fant meg noen fine smykker:

Kjøpte meg et armbånd, et kjede, et «fotbånd» og en ring. I tillegg fant jeg et lommeur det er meningen at man skal bruke som et kjede! Jeg har tenkt at det hadde vært lurt å gå med klokke, men jeg liker ikke å ha klokke på armen, så å ha den rundt halsen er jo perfekt.

Å dra på marked er så koselig og fint 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s