Life..

Chicago P.D. og Chicago Fire

Ahai, jeg har funnet meg en ny (egentlig 2) TV-serie å se på! Nemlig Chicago P.D. og Chicago Fire !

NBC_Chicago-P.D.-PD_ShowKeyArt_1920x1080

Jeg fant Chicago P.D. først, da jeg skummet igjennom kanaler her om dagen, og ble slukt inn i en episode hvor noen hadde bombet et sykehus. Etter litt leting på nett fant jeg ut at den serien faktisk er en spin-off fra Chicago Fire. Først så jeg gjennom hele sesong 1 av Chicago P.D., og så fant jeg ut at jeg like så godt kunne se Chicago Fire i samme slengen (sommerferie FTW!). Og jaggumei så jeg ikke en episode hvor noen hadde bombet et sykehus i Chicago Fire også! Det viste seg at de to seriene hadde en cross-over-episode hvor man da fikk både brannmennenes OG politimennenes «side» av saken, og det var utrolig interessant å se!

De to seriene henger ganske mye sammen, da man i ny og ne ser politimennene fra Chicago P.D i Chicago Fire, og motsatt, og i noen av episodene fant jeg referanser til den andre serien. Det er ikke slik at man føler man går glipp av noe om man ikke ser på den andre serien, men det er utrolig morsomt når man kan tenke «Ja! Akkurat det så jeg i den og den episoden!». Og hvis man føler man vil ha litt mer info, så kan man bare finne (og se) episoden i den andre serien.

2013_1218_ChicagoFire_Show_AboutImage_1920x1080

Har du sett Chicago P.D. eller Chicago Fire?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s