Life..

Tilbake på Blindern og spilling på Aulatrappa!

matematikk

Da var man tilbake på Blindern, da! Møtte begge veilederne mine i dag, og fikk startet smått på masteroppgaven. Jeg hadde jo mitt siste semester med emner forrige semester, så nå er det bare oppgaven igjen. Føles utrolig rart..

regnUiO

På bildet over ser dere utsikten jeg hadde under immatrikuleringa på mandag (Det er ryggen til ordføreren dere ser til venstre, der). Utrolig fint å se så mange nye studenter! Under lydprøven tidligere på dagen var det utrolig fint vær og så mye sol at jeg begynte å bli bekymret for å bli skikkelig solbrent, men under selve seremonien begynte det å regne, som du sikkert kan se.. Det blåste litt i tillegg, så det kom noen dråper på oss som satt ytterst i orkesteret.. Det var mest mens vi hadde pause at det blåste regn til oss, så instrumentene ble ikke våte, heldigvis. Teip og klesklyper er din beste venn når man må spille ute! Når jeg tenker meg om burde man egentlig bruke klesklyper under øvelsene til opplegg som er ute i tillegg også, bare for å øve inn blainga hvis det er ugunstige blaplasser, men det er det ingen som pleier å gjøre virker det som…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s