Life..

Gratiskonsert på Rådhusplassen

På onsdag bestemte jeg meg for å ta turen til Rådhusplassen for å høre Oslofilharmoniens gratiskonsert, selv om jeg ikke hadde noen å dra med. Tenkte som så at siden det var gratiskonsert så ville jeg sikkert møte noen jeg kjente der. Og det ble selvfølgelig tilfellet. Møtte mer 5 personer jeg kjenner fra sommerkurset på Eid + flere kjente fjes fra andre steder!

Jeg tok T-banen fra Blindern ganske sent, så da jeg var fremme var det ganske mange der allerede, og alle sitteplassene var selvfølgelig allerede tatt (som jeg antok). Dette bildet illustrerer min fantastiske utsikt:
IMG_3525

Hadde jeg vært et tåhev og en armlengde høyere hadde jeg hatt denne utsikten, da:
IMG_3526

Mye bedre, eller hva? Er forsåvidt egentlig glad jeg ikke er så høy. Hadde vært litt forstyrrende for de bak meg tipper jeg. Selv med ikke så god sikt er jeg ganske fornøyd for at jeg tok turen. Man drar jo ikke på konsert kun for å se orkesteret, selv om det er koselig det og, men for å høre på. De spilte jo så bra! Fiolininstruktørene på sommerkurset på Eid har jo vært fra Filharmonien de siste årene, så det var en liten stund jeg vurderte å samle en gjeng og ta med plakater – denne utekonserten er jo den eneste konserten i året de har hvor det kanskje, muligens er halvveis akseptabelt å ta med noe sånt. Det ble ikke noe av, da… Kanskje like greit…

Noe jeg har lurt på en stund: Hvor tidlig må man være der for å få sitteplass, tror du? Har inntrykket av at man må være der minst 1 time, kanskje 2, i forveien, for å være helt ærlig… Hva tror du?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s