Life..

First day of snow!

I går snødde det!!

Noen ville kanskje blitt deprimerte for at snø og kulde er kommet, men jeg liker det! Jeg elsker den friske, kalde lufta som kommer med «årets» første snø (for strengt tatt snødde det vel i januar?), og som er her igjennom hele vinteren!

Kall meg rar, og det er sikkert ikke bra for hverken meg eller hybelen, men jeg liker å ha vinduet oppe om vinteren og «sniffe» den kalde lufta. Det blir iskaldt i hele rommet, men syns det samtidig er så forfriskende av en eller annen merkelig grunn. Og med en ekstra dyne og pledd er det ikke så altfor kaldt heller, og da syns jeg det er verdt det. Hvertfall frem til det er ørten minusgrader og det føles som om neseborene fryser til is når man puster inn. Da holder det.

IMG_1421

Jeg gleder meg til snøen setter seg! Jeg tror den delen av året jeg liker minst er den perioden hvor alt er vått, kaldt og slafsete. Misforstå meg rett, jeg blir over gjennomsnittlig glad når jeg ser det snør, men det er utrolig kjipt når den smelter med en gang. Det er på en måte en egen glede den dagen det snør og snøen blir værende i stedet for å smelte vekk! Alt blir lysere når det skjer. Både i og utenfor mitt hode. For nysnø reflekterer faktisk opptil 95% lys, og derfor virker vinteren lysere med snø. Så det så!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s