Life..

Kollektivtransport, altså!

I kveld var det som vanlig øvelse med Universitetets Symfoniorkester, slik det pleier å være på mandager for min del. Eneste forskjellen fra vanlig er at jeg i dag dro fra Kjeller siden jeg spilte konsert her i helgen. Så, spiste middag hjemme og gikk til bussen Ruter hadde sagt jeg skulle ta for å rekke toget. For sikkerhetsskyld tok jeg ruta som gikk før den jeg måtte ta for å ikke bli forsinket. Jeg var på bussholdeplassen 2-3 min før bussen skulle komme, men den dukket aldri opp. Gikk derfor glipp av toget jeg hadde planlagt å ta, så det var ikke så mye annet å gjøre enn å vente på neste buss for å rekke det neste toget fra Lillestrøm. Heldigvis kom jeg fortsatt til å være der tidsnok med det neste toget, tenkte jeg.

Bussen kom når den skulle, men da jeg ba bussjåføren om tilleggsbillett for sone 2Ø (jeg har bare Oslokort) så han bare surt på meg og ba meg gå inn på bussen. Siden det var minimalt med tid til å gå fra bussterminal til togstasjonen ble jeg en smule sur fordi jeg da måtte stresse med å skaffe meg tilleggsbillett på stasjonen, som tar lenger tid og er mer styr enn å få en på buss.

Heldigvis har appen til Ruter blitt endret så man kan kjøpe tilleggsbillett selv om man ikke har månedskortet sitt registrert i appen! Sist jeg prøvde å kjøpe tilleggsbillett på mobil (det er en god stund siden) gikk ikke det an uten å ha et registrert månedskort i appen. Jeg fikk kjøpt en billett mens bussen kjørte til stasjonen, og tenkte at alt kom til å gå bra. Da jeg kom frem, derimot, et par minutter før toget skulle gå, håpefull og glad for at jeg kom til å rekke prøven, fant jeg ut at toget var 30-40 min forsinket…

IMG_3684.JPG

Det er slitsomt når kollektivtransporten jobber i mot deg. Føles litt som nota på bildet over som var skriblet inn i et av stykkene vi spilte i går (men som vi heldigvis kunne ignorere), hvor man føler at det hadde vært mye lettere å bare gi opp.

Men, jeg kom meg til Universitets Aula til slutt, en del forsinket, og jeg gleder meg mer til jeg får lappen! Må bare stå oppkjøringa først…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s