Life..

Hei!

Nå har jeg offisielt byttet blognavn! Føler dette passer meg mye bedre, og er mye hyggeligere enn det forrige.

Siden jeg på en måte starter på nytt nå, hvertfall med nytt bloggnavn og ny webadresse, tenkte jeg at jeg kunne slå to fluer i en smekk. Jeg har lenge skrevet på norsk, men i og med at jeg i statistikken hos cutthroateliza.com lenge har sett at jeg ofte har mange lesere fra andre land enn Norge lurer jeg på om jeg skal bytte. Ofte tenker jeg jo på engelsk uansett, og det er mer fleksibelt i og med at det åpenbart er flere som snakker engelsk enn norsk i denne verdenen. Siden jeg ikke vet om statistikken jeg får av lesere fra andre land er nye lesere eller om de er norske lesere som er på ferie, så tenkte jeg at jeg kunne legge inn en poll her, så dere kan hjelpe meg med å bestemme:

En teknisk ting: Siden jeg har flyttet bloggen fra et nettsted til et annet og ikke startet med tomt arkiv er det mulig at noen linker og bilder er borte i mine tidligere innlegg. Hvis du skulle savne noen av dem eller se noe som ser feil ut, ikke nøl med å si ifra!

Til mine lesere som har fulgt meg som «cutthroateliza» og som ønsker å følge meg videre; Tusen takk! Og til nye lesere: Velkommen! 🙂

Reklamer

2 tanker om “Hei!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s