Life..

Kong Harald V har talt!

Alle bortsett fra én person svarte «norsk» i pollen jeg la ut for en stund siden. Allikevel slo jeg kron og mynt med en tjuekrone på det, og Kong Harald V har talt – jeg fortsetter på norsk bokmål!

IMG_4016

Jeg har forsåvidt bestemt meg for å skrive på det språket som føles riktig der og da, istedet for å «tvinge» frem innlegg på «riktig» språk. Så det er fullt mulig det kommer innlegg på engelsk her og der allikevel, da. Hvis det er det jeg føler for, så blir det det jeg skriver. Mulig jeg løser det ved å legge inn en oversettelse inne i innleggene etterhvert – vi får se! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s