Life..

Øl og vin…

… lukter mye bedre enn det smaker!

På fredag var jeg på quiz i RF-kjelleren sammen med folk fra Biørneblæs, og dette var en av de sjeldne gangene jeg har dristet meg til å smake på litt øl. Ingen overraskelse; Det smaker fortsatt like vondt som jeg husker det…

Vår Musichalske leder bestilte en øl som var ganske festlig, da, og han kunne vel ikke ha bestilt en mer passende øl med tanke på navnet. Den het Superconductor Double Ipa, og hadde til og med en advarsel på etiketten og greier:

«If you don’t like hops, don’t buy this beer. The intense bitterness and pungent, fruity hoppiness may confuse your tastebuds to an extent where there would not be enough voltage left in the world to electroshock them back into coherence. Cheers» – Søren Eriksen (brewer)

Selv om jeg ikke tror «hopping» er et gyldig engelsk ord, så begynte jeg plutselig å tenke på glad, hoppende øl, og denne tegningen kom til live:
hoppingbeer

Jeg luktet på ølen hans, og den luktet faktisk ganske godt! Selv om jeg leste advarselen på forhånd var det allikevel nesten sjokkerende hvor stor forskjell det var mellom smaken og lukten. Hver gang jeg smaker på noe øl eller vin håper jeg alltid (selv om jeg burde vite bedre) at det smaker sånn ca slik det lukter, men det viser seg å aldri være tilfellet. Det smaker alltid verre…

Jeg aner faktisk ikke hvor gammel jeg var på bildet under (om jeg skulle tippe: rundt 2), men det jeg er helt sikker på er at det er tatt rett etter at jeg fikk smake på litt av ølen til min far.

IMG_1459

Bildet er faktisk ganske passende selv om det er tatt for 20+ år siden, for for å være helt ærlig er jeg ganske sikker på at jeg har akkurat det samme ansiktsuttrykket den dag i dag når jeg en sjelden gang smaker på noe øl eller vin.

Så… Det er vel i hovedsak grunnen til at jeg ikke drikker.

Reklamer

1 tanke om “Øl og vin…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s